20. 4. 2009

Fazuľový guláš po madarsky

Suroviny: 1 kg bravčového pliecka,500 g cibule,5 - 7 strúčikov cesnaku,500 g veľkej červenej fazule ,mleté čierne korenie,mletú červenú papriku,mleté chilli,papriku zeleninovú ,koreniacu zmes,1 PL horčice,kečup,3 paradajky,2 zelené papriky,2 mrkvy, zeler,soľ,majorán         

Postup:Mäso pokrájame na kocky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme soľ, zeleninovú koreniacu zmes, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, mletú chilli papriku, mäso, na kolieska pokrájanú mrkvu, zeler pokrájaný na kúsky rovnako veľké ako kolieska z mrkvy, ošúpané a pokrájané paradajky, pokrájanú papriku, prelisovaný cesnak, horčicu, kečup a dusíme takmer do mäkka. Pridáme vopred namočenú fazuľu a dodusíme do mäkka. Potom pridáme majorán a odstavíme. Podávame s haluškami.




j

Žiadne komentáre: