2. 4. 2009

Restovaná kuracia pečienka

400 g kuracích pečienok, 4 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 2 dl oleja,lyžica podravky, mleté čierne korenie, trochu rasce a majoránu, yžica paradajkového pretlaku, paradajka,  kávová lyžička sladkej papriky, štipka pálivej papriky, 1 dl vody
Nakrájanú cibuľu na kolieska a pretlačený cesnak dusíme na oleji, pridáme sladkú a pálivú papriku, paradajkový pretlak, nakrájanú paradajku, podravku a podusíme. Na tomto základe prudko opečieme očistené kuracie pečienky a zalejeme 1 dl vody. Dochutíme ostatným korením a dusíme. Nakoniec pridáme ešte 1 kávovú lyžičku paradajkového pretlaku, prejdeme varom a podávame. Vhodná príloha: hranolky, dusená ryža, uhorka.

Žiadne komentáre: