40
g droždia., 1/2 malej cibule., 10 g slnečnicového oleja., 20
g strúhanky., 2 lyžice egalizovaného mlieka., 2 vajcia., mleté
čierne korenie., pažítka alebo zelená petržlenová vňať.,
soľ.,
Na
oleji speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme rozdrobené
droždie a za stáleho miešania opražíme do ružova. Pridáme
strúhanku, mlieko, posolíme, okoreníme, zalejeme rozšľahanými
vajcami a za stáleho miešania necháme zraziť. Natrieme na chlieb
a posypeme pokrájanou pažítkou alebo zelenou petržlenovou vňaťou,
posekanou nadrobno.
(2
porcie / 1 porcia 770 kJ – 184 kcal., B – 10,5 g., T – 10,7 g.,
S – 11,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára