1
menšie kurča (asi 800 g)., 20 g slnečnicového oleja., 1 menšia
cibuľa., 2 rajčiaky., 2 zeleninové papriky alebo 20 g leča., 10 g
hladkej múky., mleté čierne korenie., vývar z kostí alebo voda.,
soľ.,
Očistené,
umyté a osušené kurča rozdelíme na porcie, posolíme a opečieme
zo všetkých strán na tuku s pokrájanou cibuľou. Zaprášime
múkou, podlejeme vývarom z kostí alebo vodou a pod pokrývkou
udusíme do mäkka. Pridáme nakrájané rajčiaky a zeleninovú
papriku alebo lečo okoreníme a povaríme.
(4
porcie / 1 porcia 1101 kJ – 263 kcal., B – 35,0 g., T – 10,0 g,
S – 6,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára