250
g kuracej pečene, 80 g cibule, 8 vajec, 80 g tuku, soľ mleté
čierne korenie, pažítka,podravka, kečup
Každú
porciu pripravujeme z dvoch vajec. Na panvici upražíme pokrájanú
cibuľu do zlatista,pridáme na tenké plátky nakrájanú pečeň,
korenie, kečup, podravku a rýchlo opražíme. Hotovú pečeň
osolíme. Na druhej panvici rozpálime tuk, pridáme osolené
rozšľahané vajcia a necháme zapiecť. Na z jednej strany
zapečenú omeletu vložíme primerané množstvo pripravenej pečene,
omeletu preložíme na polovicu, vyklopíme na teplý tanier a
posypeme nadrobno pokrájanou pažítkou. Príloha: varené zemiaky a
miešané zeleninové alebo ovocné šaláty. Rozpočet je pre štyri
osoby.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára