8
kapustových listov,100 g tvrdého syra typu eidam,100 g bryndze, 100
g roztierateľného taveného syra,cibuľu,1 PL petržlenovej vňate,
olej,soľ
trojobal : 2 vajcia,hladký múka,strúhanka podľa potreby
trojobal : 2 vajcia,hladký múka,strúhanka podľa potreby
Kapustové
listy dôkladne umyjeme a vo vriacej vode sparíme. Hrubšie časti
jemne naklepeme, aby sa nelámali. Tvrdý syr nastrúhame a
petržlenovú vňať nasekáme najemno. Cibuľu nakrájame nadrobno a
osmažíme na oleji. Bryndzu, tavený syr a nastrúhaný syr zmiešame
s petržlenovou vňaťou a s cibuľou. Na okraj každého listu
vložíme asi 2 PL plnky a zrolujeme. Okraje zafixujte
špáradlom.Závitky obalíme v hladkej múke, v rozšľahaných
vajciach a v strúhanke. Takto pripravené ich dozlatista vysmažíme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára