100
g bryndze., 10 g masla., 1 žĺtok., 50 g šľahačky., 20 g
horčice., mleté čierne korenie., mletá sladká červená
paprika.,
Maslo
necháme v miske zmäknúť, vyšľaháme do peny, pridáme za
stáleho miešania roztlačenú bryndzu, žĺtok, horčicu, mletú
sladkú červenú papriku, okoreníme rozšľaháme a nakoniec
vmiešame šľahanú smotanu. Plníme ním rajčiaky, vajcia uvarené
na tvrdo, šunkové rolky. Ozdobíme kapiou, pažítkou, cibuľkovou
vňaťou, prípadne očkami, varenou mrkvou, hráškom a podobne.
(2
porcie / 1 porcia 1214 kJ – 290 kcal., B – 12,0 g., T – 24,8 .,
S – 2,4 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára