Z hovadzieho masa nakrajame rezne, ktore naklepeme, osolime, okorenime, opecieme na horucej masti a urovname do kastrola. Na ostatnej masti oprazime pokrajanu cibulu, pridame cervenu papriku, rascu, majoran a dusime. Ked su rostenky polomakke, pridame na osminky pokrajane surove zemiaky, podla potreby dosolime a udusime domakka.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
19. 2. 2017
Kastrólová roštenka so zemiakmi
40 dkg hovadzieho masa, 6 dkg masti, 8 dkh cibule, sol, cervena paprika, majoran, rasca, cierne korenie, 80 dkg zemiakov
Z hovadzieho masa nakrajame rezne, ktore naklepeme, osolime, okorenime, opecieme na horucej masti a urovname do kastrola. Na ostatnej masti oprazime pokrajanu cibulu, pridame cervenu papriku, rascu, majoran a dusime. Ked su rostenky polomakke, pridame na osminky pokrajane surove zemiaky, podla potreby dosolime a udusime domakka.
Z hovadzieho masa nakrajame rezne, ktore naklepeme, osolime, okorenime, opecieme na horucej masti a urovname do kastrola. Na ostatnej masti oprazime pokrajanu cibulu, pridame cervenu papriku, rascu, majoran a dusime. Ked su rostenky polomakke, pridame na osminky pokrajane surove zemiaky, podla potreby dosolime a udusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára