Naklepanu, osolenu rostenku nasucho opecieme, pridame pokrajanu cibulu znovu opecieme a podlejeme vyvarom z kosti. Prikryjeme a dusime. Potom pridame sardelovu pastu a mlieko. Pred dokoncenim stavu zahustime mukou, pridame posekane uhorky a olej. Podla potreby pokrm dochutime.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
18. 2. 2017
Švédska roštenka
120 g hovadzieho rostenca, sol, 20 g cibule, sardelova pasta, 1 - 2 lyzice mlieka, 5 g hladkej muky, 5 g kyslych uhoriek, 5 g oleja
Naklepanu, osolenu rostenku nasucho opecieme, pridame pokrajanu cibulu znovu opecieme a podlejeme vyvarom z kosti. Prikryjeme a dusime. Potom pridame sardelovu pastu a mlieko. Pred dokoncenim stavu zahustime mukou, pridame posekane uhorky a olej. Podla potreby pokrm dochutime.
Naklepanu, osolenu rostenku nasucho opecieme, pridame pokrajanu cibulu znovu opecieme a podlejeme vyvarom z kosti. Prikryjeme a dusime. Potom pridame sardelovu pastu a mlieko. Pred dokoncenim stavu zahustime mukou, pridame posekane uhorky a olej. Podla potreby pokrm dochutime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára